Meghirdetjük a 85. Egri Cursillókat

 

Nagy örömmel hirdetjük meg a 2024-ben tartandó 85. Egri Női és Férfi Cursillók időpontját:

85. Egri Női Cursillo 2024. július 18-21
85. Egri Férfi Cursillo 2024. augusztus 22-25

Nagy lelkesedéssel készülnek a munkatársi csapatok, és őszintén reméljük, hogy a cursillók kezdetére lesz is elegendő jelölt. A cursillókat Erdőtelken, a Pintér-Tanyán fogjuk megtartani. A hétvége tényleges költség kb. 40 ezer Ft, de ehhez az alapítványunkon keresztül tudunk támogatást biztosítani azoknak, akiknek ez nehézséget jelent.

Nagyon várjuk a jelentkezési lapokat, melyeket az idén újra kellett szerkesztenünk a GDPR szabályok miatt. Kérünk mindenkit, hogy az új jelentkezési lapokat használjátok, amelyeket innen, egy kicsit lejjebb tudtok letölteni. Feltétlenül irassátok alá a jelöltekkel, mert ez is nagyon fontos.

Mód van a honlapon is beküldeni az adatokat, és ott csatolhatjátok a kitöltött jelentkezési lap lefényképezett vagy beszkennelt változatát is. Nagy segítség számunkra, ha bepötyögitek az adatokat, előre is köszönjük!

A honlapon be kell jelentkeznetek, de itt egy közvetlen link, amelyre kattintva bejelentkezés nélkül is eléritek a felületet.

FONTOS!!! Csak az ajánlók tölthetik ki az adatokat a honlapon, ne passzoljátok át ezt a feladatot a jelölteknek, és ne adjátok meg nekik a linket!

Nagyon köszönjük apostoli munkátokat, és ahogyan a cursillótokon megfogadtátok: Krisztus számít rátok!

És mi is nagyon számítunk rátok! Vidám De Coloressel!