Jelentkezési adatok beküldése
(az ajánló tölti ki! Nincs mód önjelölésre!!! 4B!!!)

Szeretnénk minél jobban egyszerüsíteni a cursillóra való jelentkezés elküldését, ezért hoztuk létre ezt a lehetőséget az ajánlók részére.

Ezen a felületen is feltöltheted a jelölted adatait, amelyeket a szokásos jelentkezési lap is tartalmaz. Kérünk, hogy pontosan és hiánytalanul töltsd ki a mezőket, majd a „Jelentkezés beküldése” gombra kattintva küldd el nekünk a jelölted adatait.

Ha beszkennelted vagy lefényképezted a jelentkezési lapot, akkor az űrlap végén a „Csatolt fájl” funkciónálhozzácsatolhatod azt a fájlt, amely a jelentkezési lap képét tartalmazza. Itt több formátumot is használhatsz (PDF, JPG, PNG, TIFF, DOC, DOCX), de a fájl mérete nem lehet nagyobb 5 MByte-nál.

Ne feledd a Te (ajánló) saját adataidat sem, azok ugyanolyan fontosak, mint a jelölt adatai.

A beküldésről a jelentkezés feldologzása után küldünk egy visszaigazoló email-t neked és a jelöltnek is.

Adatkezelési nyilatkozat és tájékoztató

Ezen jelentkezési lap aláírásával és elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy a CURSILLO ALAPÍTVÁNY (3300 Eger, Széchenyi u. 1.; a továbbiakban: alapítvány) a jelentkezési lapon megadott adatokat a Cursillo Mozgalom, (a továbbiakban: CM) tájékoztatási tevékenysége során felhasználja. Az alapítvány tájékoztatja a csatlakozni kívánó felet (a továbbiakban: jelöltet), hogy a jelen jelentkezési lap fenti benyújtásának napjától a csatlakozó jelölt személyes adatait „CM tagság” jogcímen kezeli (GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pont).
A jelölt személyes adatainak címzettjei: a) az alapítvány és az Egri Főegyházmegyei Cursillo Mozgalom Titkárságának adatkezelési feladatokat ellátó tagja b) az érintett cursillós rendezvény felelős szervezője (rektora). A személyes adatok tárolásának időtartama a jelölt visszavonó nyilatkozatáig tart. A személyes adatok kezelése tekintetében a főbb irányadó jogszabályok a természetes személyeknek a személyes adatok kezeléséről szóló, az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (GDPR), illetve az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (infotv.). A személyes adataim „cursillo tagság” jogcímen történő kezelésével és továbbításával kapcsolatos tájékoztatást tudomásul veszem.