Mélyítőre hívunk szeptemberben…

Kedves Cursillisták!

„Evezz a mélyre, és vesd ki a hálót!”

Szeptember 15 és 17 között Mélyítőt rendezünk Tiszafüreden azok számára, akik szeretnék újra átélni a cursillo 3 napját, találkozni közösségünk tagjaival, és kicsit átismételni a cursillo fontosabb elmélkedéseit és beszélgetéseit, újra meghallgatni Krisztus üzenetét a cursillistákhoz.

A szűk 3 nap lelkivezetője Ferencz Karcsi atya lesz, aki a mélyítő rektorával és munkatársaival gondoskodik a lelki táplálékokról, és a tiszafüredi cursillisták (persze a résztvevők aktív közreműködését kérve) a testi táplálékokról.

Mivel a létszám korlátos (úgy 25 főt tudunk elhelyezni a plébánián), ezért arra kérünk, hogy mielőbb, de legkésőbb augusztus 20-ig jelezd részvételi szándékod a jelentkezes@egricursillo.hu címen, emailben, amelyben meg kell adnod neved, címed, telefonszámod és email-címd, hogy tudjunk értesíteni a további részletekről.

A Mélyítő előreláthatólag pénteken délután kezdődik és vasárnap a 11 órás szentmisével ér véget, így a vasárnap délutánt már mindenki Lélekkel feltöltődve családja körében töltheti.

A költségeket megpróbáljuk minimalizálni, így amit lehet, azt közösen készítünk majd el, ennek pontos összegéről később adunk pontos tájékoztatást, de a kb. 2 teljes napnak számító időszakra kb. 10.000 Ft költséggel lehet számolni. Ez az összeg azért még változhat az energia- és élelmiszerárak változásának függvényében.

Szeretettel várunk minden jelentkezőt!

De Colores!