Mélyítőn voltunk Tiszafüreden

Ferencz Károly atyától kaptuk a lehetőséget, hogy Tiszafüreden a plébánián szívesen látna minket egy Cursillós Elmélyítőre. Helyi lelkes testvéreink, Gálné Marcsi és Pappné Mártika pedig vállalták azt, hogy segítenek az elhelyezésben és az étkezések megszervezésében is. Mivel már voltunk Tiszafüreden tavasszal egy lelkigyakorlaton, és akkor is nagyon jól éreztük magunkat, nagy örömmel köszöntük meg és fogadtuk el a meghívást.

Hosszan mesélhetnék a részletekről, de ez is olyan volt, mint az első cursillónk – nehéz elmesélni, át kell élni. A záró körben elhangzottak szerint azok, akik résztvettek (33-an voltunk) sok szép élménnyel gazdagodtak, sikerült újra átélniük az Úr közelségét és a szerető közösség gyógyító hatását és örömét.

Hála az Úrnak és hála vendéglátóinknak, akik áldozata teremtette meg ennek a szép hétvégének számos örömét és élményét! És köszönet a résztvevőknek, akik annyi finomsággal halmozták el a többieket, hogy alig bírtuk elfogyasztani a finomságokat.

Nézzétek ezt a pár fényképet, hátha ezek segítenek abban, hogy ti is elképzelhessétek, milyen is lehetett ez a csodás hétvége! A képekre kattintva nagyobban is nézheted, és mobilon dupla kattintással pedig ki is nagyíthatod.