Megérkezett Ferenc Pápa

Örüljünk együtt Ferenc pápa látogatásának! Leszállt a repülőgép, szerencsésen megérkezett Katolikus Egyházunk feje, Krisztus földi helytartója!

Kérjük Urunkat, hogy szentatyánk látogatása legyen kegyelemforrás mindannyiunk számára! Azokra pedig vigyázzon, akik vállalják az áldozatot, és személyesen is részt vesznek a nyilvános programokon.

Ajánljuk figyelmetekbe a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia megbízásából készült KAPP nevet viselő mobilapplikációt, amelyet immáron bárki letölthet a Play Áruházból (Android) valamint az App Store-ból (IOS).

Az applikáción a Magyar Katolikus Egyház hírei, eseményei, hasznos letölthető anyagai kapnak helyet, valamint tematikus menüpontjai is lesznek. A közelgő pápalátogatás hasznos tudnivalói is felkerültek az applikációba. Az Események menüpont alatt megtalálhatóak azok a helyszínek, ahová ellátogat a Szentatya, útvonaltervező segíti az eljutást a résztvevőknek.
A Liturgikus énekek menüpont tartalmazza az Adoremus különszámát, az április 30-ai ünnepi szentmise énekeit és liturgikus olvasmányait.

Az applikáció a pápalátogatást követően is frissülni fog.