Az újságfelmérés eredménye

Kedves Cursillisták!

Mivel már elég rég nem érkeztek újabb kérdőívek Hírmondónkkal kapcsolatban, ezért a felmérést lezártnak kell tekintenünk. Bár sokakhoz eljutott a felhívás, 80-an töltöttétek ki a kérdőíveket, amiért hálás köszönetet mondunk.

Biztosan Ti is nagyon kíváncsiak vagytok a felmérés eredményére, ezért megosztjuk Veletek a válaszok kiértékelését. A kérdésekre adott válaszok alapján át fogjuk gondolni a Hírmondónk terjesztésének és szerkesztésének további lehetőségeit, és ha szükséges, módosítjuk az eddigi gyakorlatot.

Fel szeretnénk hívni a figyelmeteket, hogy ez a kérdőív csak egy felmérés volt, nem újság megrendelés, ezért ha még nem rendeltetek újságot, de szeretnétek, akkor azt mielőbb tegyétek meg az ujsagelofizetes@egricursillo.hu címen. Az email-be írjátok meg, hogy hány példányt, milyen formában kértek, és mi visszaigazoljuk a megrendeléseteket.

És akkor nézzük, mit is válaszoltatok, és milyen arányban:

 

 

Köszönjük mindenkinek, aki bármíly módon hozzájárult Hírmondónk szerkesztéséhez, elkészítéséhez és terjesztéséhez! Az Úr bőséges áldása kísérje azokat!

És még egyszer köszönjük a válaszadóknak, hogy segítettek abban, hogy megismerhessük a Ti véleményeteket! Így a jövőben még jobban tudjuk szolgálni közös ügyünket, melynek része a híradás, a tanúságtétel és a tájékoztatás is!

És a legnagyobb örömünk az, hogy a válaszolók közül 31-en írnának nagy örömmel cikket! DG! Számítunk rájuk!

De Colores!