Az adventi hírmondónk (98. szám)

Kedves Cursillisták!

Újságunkat azok számára, akik előfizették, már eljuttattuk a szokásos csatornákon keresztül (közösségek segítőin keresztül, vagy postával). Ha valaki nem kapta volna meg, kérjük, hogy jelezze azt az ujsag@egricursillo.hu címen!

Most azok számára is szeretnénk elérhetővé tenni, akik még nem döntöttek úgy, hogy előfizetnek rá, vagy valamilyen okból ezt eddig nem sikerült megtenniük, de mégis kíváncsiak rá.

FlipBook formátumban (amolyan lapozható könyvként) az alábbi gombra kattintva tudjátok elérni, és olvasgatni:

 

Ha inkább PDF formában szeretnéd olvasni, akkor az alábbi linkre kattints:

 

Ha mobiltelefonon szeretnéd olvasni az újságot, akkor az alábbi QR kódot beolvasva, rögtön a megfelelő linkre tudsz ugrani:

 

Kérlek, hogy ezt az újságot ne terjeszd, ne oszd meg a linket, főleg nem olyanok részére, akik nem voltak még cursillón!!! Az újságban szereplő tartalmak nem az ő számukra készültek!!!

Benne vagy egy gyors felmérésben?

Kíváncsiak lennénk, hogy a nyomtatott formához mennyien ragaszkodnak, és mennyire fontos a hírmondó a számodra. Hajlandó vagy-e előfizetni rá, és elfogadhatónak tartod-e a terjesztés módját és az újság árát. Szánj ránk néhány percet, hogy megismerhessük a véleményed! Hálásan köszönjük, ha segíted ezzel a munkánkat!