84. EGRI FÉRFI CURSILLO

Nagy örömmel osztjuk meg Veletek, hogy 2023. április 13 és 16 között, a Pintér-tanyán (Erdőtelek mellett) megtartjuk a 84. Egri Férfi Cursillót, amit mindannyian oly régóta vártunk!

Hála és dicsőség az Úrnak ezért!

A munkatársi csapat már hosszú ideje készül, lefoglaltuk a helyet is, és az elmúlt időben több, mint 10 jelölt adatait gyűjtöttük össze.
Most fel fogjuk keresni ezeket a jelölteket, hogy az időpontról értesítsük őket, de nagyon számítunk arra is, hogy Ti is gondoljátok át még egyszer, ki lehet megszólítható a környezetetekben, és azt szólítsátok is meg mielőbb. Fontos, hogy alkalmas jelölteket hívjatok! Az ajánlott korhatár 24 és 55 év között (itt azért az adott személyt megismerve, lehet némi engedményt tenni). Szeretnénk, ha minél több fiatalt is sikerülne elérnünk!

És kérjük az Urat, hogy áldja meg a cursillo ügyét, és küldjön nyitott szívű, és a változást vállalni tudó jelölteket!
Keressétek meg azokat, akiket szeretnétek küldeni, és imáitokban hozzátok őket az Úr elé, hogy adjon bátorságot és lelkes szívet nekik, hogy IGEN-t tudjanak mondani a hívásra! És a jelentkezésüket küldjétek mielőbb el a jelentkezes@egricursillo.hu címre, hogy biztosan összejöjjön a „csapat”.
Jelentkezési lapot letölthetsz az alábbi nyomógombra kattintva.

Rövidesen jelentkezünk további részletekkel.

Krisztus számít rád!!!

De Colores

a grémium